• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000

Ramazan Haberleri

Ramazan haberleri ve güncel Ramazan gelişmeleri, Ramazan ile ilgili tüm video, Ramazan fotoğrafları ve Ramazan haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum İl Özel İdaresi’nde Ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

GÜNDEM

Çorum’un Osmancık İlçesinde her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında Mukabele geleneği yaşatıldı.

GÜNDEM

Çorum'un Alaca ilçesinde, imam hatip orta okulu öğrencileri tarafından hazırlanan ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

GÜNDEM

SUNGURLU BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN RAMAZAN ŞENLİĞİNE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Çorum

ÇORUM BELEDİYESİ, EVDE BAKIM VE EV TEMİZLİĞİ HİZMETİ VERDİĞİ GÜNGÖRMÜŞLERİ YAŞLILAR HAFTASI’NDA DA UNUTMADI

KÜLTÜR SANAT

RİZE’DE LİSE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN OKUL KORİDORUNDA YAPILAN ‘RAMAZAN SOKAĞI’ İLE ESKİ RAMAZAN AYLARINI YAŞATIYOR.

EKONOMİ

RAMAZAN AYINDA DOĞAL BESLENEREK SUSUZLUK İHTİYACINI KARŞILAMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR KOMPOSTO YAPILAN MEYVE KURULARINA RAĞBET GÖSTERİYOR.

GÜNDEM

Çorum Belediyesi, Velipaşa Hanı’nda Ramazan Akşamları etkinlikleri düzenliyor. Ortaoyunları, yarışmalar ve çocuk etkinlikleri Ramazan akşamlarına renk katacak.

GÜNDEM

Osmancık’ta Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, vatandaşlar pideye yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar ‘’Ramazan demek pide demek’’ ifadelerinde bulundu.

SAĞLIK

VM MEDİCAL PARK SAMSUN HASTANESİ İÇ HASTALIKLARI (DÂHİLİYE) UZMANI DR. HARİKA UĞURTAY, DEMİR EKSİKLİĞİ VE ORUÇ HAKKINDA BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU.

GÜNDEM

Zonguldak’ta Ramazan ayının başlamasıyla birlikte vatandaşlar, Ramazan pidesi almak için fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

EKONOMİ

11 AYIN SULTANI RAMAZAN’DA HAVALARIN SERİN GİTMESİNİN YANI SIRA KIRMIZI ET VE TAVUK ETİNİN FİYATININ PAHALI OLMASI VATANDAŞLARI BALIĞA YÖNELTTİ....