• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 60.900

Pazar Haberleri

Pazar haberleri ve güncel Pazar gelişmeleri, Pazar ile ilgili tüm video, Pazar fotoğrafları ve Pazar haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

AMASYA’DA ZABITA EKİPLERİ SEMT PAZARINDA FİYAT ETİKETİ DENETİMİ YAPTI. DENETİMLERDE TEZGAHLARINDA SERGİLENEN ÜRÜNLERİN ÜZERİNDE ETİKETİ OLMAYAN SATICILARIN UYARILDIĞI BELİRTİLDİ.

GÜNDEM

Çorum’da fırıncıların Pazar günleri taze ekmek çıkarmama kararının ardından gözler Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nın nasıl bir karar vereceğine çevrilmişti....

GÜNDEM

Çorum Fırıncılar ve Simitçiler Odası, fırın çalışanlarının Pazar günü tatil yapma talebine kayıtsız kalmadı.

GÜNDEM

Çorum’da fırıncılar pazar günleri taze ekmek çıkarmama kararı için toplanmış ancak bazı fırıncıların bu karara yanaşmaması nedeniyle iptal olmuştu.

GÜNDEM

Çorum'da fırıncılar pazar günü taze ekmek çıkarmama kararı aldı. Fırınlarda çalışan ustaların bir gün dinlendirileceği ifade edildi.

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

EKONOMİ

Ramazan ayını gelmesiyle birlikte pazarın yolunu tutan Osmancık halkı isyan etti: Pazardan çıkana kadar güç yetmiyor.

Bayburt

RAMAZAN AYI ÖNCESİ PAZARLARDAKİ GÜNCEL FİYATLAR

GÜNDEM

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bulunan Cumartesi Pazarı’nda, soğuğa karşı branda çekilerek pazarcı esnafı ve vatandaşların daha rahat alışveriş yapmaları sağlandı.

GÜNDEM

Cumartesi Pazarcı esnafı soğuklardan şikayetçi. Pazarcı esnafı, ‘’Soğuklarda iş yapamıyoruz’’ dedi.

EKONOMİ

Osmancık 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Yerli Malı haftası kutlamaları kapsamında okul koridoruna pazar kurdu.

ASAYİŞ

DÜZCE‘DE KAPALI PAZAR YERİNDE TAŞINMAKTA OLAN DÜKKANDA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU.