• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Otomobil Haberleri

Otomobil haberleri ve güncel Otomobil gelişmeleri, Otomobil ile ilgili tüm video, Otomobil fotoğrafları ve Otomobil haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Yangın, Sinop-Ayancık yolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

GÜNDEM

Çorum'un Osmancık ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Amasya’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Tokat’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı şeride geçerek motosiklete çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

SAMSUN'DA YOLDAN ÇIKAN OTOMOBİL KORKULUKLARI AŞARAK HAFİF RAYLI SİSTEM YOLUNA GİRDİĞİ KAZADA YARALANAN OLMAZKEN, ARAÇTA VE KORKULUKLARDA MADDİ HASAR MEYDANA...

ASAYİŞ

BAYBURT’TA OTOMOBİLİN ŞARAMPOLE DEVRİLMESİ SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

ASAYİŞ

Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin tarlaya uçması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ

Yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişinin otomobili tekmelediği, sürücüye de yumrukla saldırdığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

ASAYİŞ

Çorum’un Sungurlu içesinde otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.

ASAYİŞ

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle kaldırıma çarpıp takla atan araç, kaldırımda yürüyen kadın ve çocuğa çarptı.

ASAYİŞ

Samsun’da SUV tipi otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Samsun’da bir genç kızın köpeğine otomobil çarptı. Köpek telef olurken, sahibi ise gözyaşlarını tutamadı.