• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.999

Ordu Haberleri

Ordu haberleri ve güncel Ordu gelişmeleri, Ordu ile ilgili tüm video, Ordu fotoğrafları ve Ordu haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK SONRASI SOKAK VE CADDELER SU ALTINDA KALDI.

GÜNDEM

Ordu’da bir kişinin hayatını kaybettiği selde metrekareye 186,7 kilo yağış düştüğü açıklandı.

ASAYİŞ

Ordu’da etkili olan sağanak yağış sonrası Çaybaşı ilçesinde yaşlı bir kadın sele kapılarak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kocaeli’nde göreve giderken trafik kazası geçiren ve şehit olan Ordulu polis memuru Cemalcan Ev, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

ASAYİŞ

Ordu’nun Fatsa ilçesinde tünel içerisinde otomobilin çarptığı 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir muhtar, tartıştığı husumetlisini tabancayla vurarak öldürdü. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNDEM

ORDU’NUN SAKİN ŞEHİR UNVANINA SAHİP PERŞEMBE İLÇESİ SINIRINDA BULUNAN VE DOĞAL BİR OLUŞUM OLAN ‘TİMSAH ADASI’ İLK KEZ GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR.

ASAYİŞ

ORDU’DA KARAYOLU TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE TRAFİK POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ SÜRÜCÜLERE VE YAYALARA YÖNELİK BİLGİLENDİRME YAPTI.

ASAYİŞ

ORDU’NUN ÜNYE İLÇESİNDE TERSANEDE BAKIM YAPILAN GEZİ TEKNESİNDE YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİ YANGINA MÜDAHALE EDİYOR.

ASAYİŞ

Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

ORDU’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN TRAFİK KAZALARINI AZALTMAYA YÖNELİK YAPILAN DENETİMLERDE SON 2 HAFTADA 32 BİN 411 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KONTROL...

ASAYİŞ

ORDU’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALARDA 6 ŞAHIS HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILDI.