• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.090

Oğuzlar Haberleri

Oğuzlar haberleri ve güncel Oğuzlar gelişmeleri, Oğuzlar ile ilgili tüm video, Oğuzlar fotoğrafları ve Oğuzlar haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


SİYASET

AKP’li İstanbul Ümraniye Belediyesi, Çorum Oğuzlar Belediyesi'ne tahsis ettiği aracı belediye başkanlığı CHP'ye geçince geri çekti.

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı Merkez İlçe ve 13 ilçenin İl Genel Meclis Üyesi adaylarını açıkladı.

VEFAT EDENLER

Çorum'un Oğuzlar ilçesi Derinöz köyü nüfusuna kayıtlı olup Muğla'da ikamet eden, Ali Tufan'ın kızı Emel Tufan vefat etti.

SİYASET

Oğuzlar CHP İlçe Örgütünde Belediye Başkan adaylığı için yapılan ön seçimde Mustafa Cebeci 88 oyla yarışı önde tamamladı.

GÜNDEM

HİTİT ÜNİVERSİTESİ'NİN OĞUZLAR YERLEŞKESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN “SU VE DOĞA SPORLARI MERKEZİ’NİN” ÇORUM TURİZMİNE KAZANDIRILMASI AMACIYLA VALİ DOÇ. DR. ZÜLKİF...

GÜNDEM

Çorum'un Osmancık ilçesi Tepeyolaltı köyünde kar yağışı başlarken Oğuzlar ilçesi Kayı Köyü ise kar yağışı sonrası beyaza büründü.

GÜNDEM

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, 40 yıl sonra sınıf öğretmenleri Mehmet Biçer ve sınıf arkadaşlarını buluşturdu.

VEFAT EDENLER

Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzlar eski ilçe başkanı Şaban Uçak'ın babası Sadık Uçak vefat etti.

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin ardından geçen 36 saatte toplam 9 artçı deprem daha meydana geldi.

VEFAT EDENLER

PTT emeklisi Kadir Yılmaz'ın kızı, DSİ çalışanı İbrahim Köseoğlu'nun eşi Aynur Köseoğlu 46 yaşında vefat etti.