• USD 32,28
  • EUR 35,04
  • ALTIN 2.472,98
  • BİST100 10.541
  • BTC 66.350

Mutfak Haberleri

mutfak haberleri ve güncel mutfak gelişmeleri, mutfak ile ilgili tüm video, mutfak fotoğrafları ve mutfak haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Ünlü şef Ömür Akkor, “Türkiye’de gördüğünüz en farklı mutfak neresi diye sorulsa ben bir kez daha Çorum derim. Çünkü farklı...

GÜNDEM

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DEPREMİN YAŞANDIĞI TOKAT’A ‘MOBİL MUTFAK ARACI’ GÖNDERİLDİ. SICAK YEMEK DAĞITIMINA BAŞLANIRKEN, GÜNDE 5 BİN KİŞİYE YEMEK...

ASAYİŞ

KASTAMONU’NUN ABANA İLÇESİNDE MUTFAK TÜPÜNDEN ÇIKTIĞI TAHMİN EDİLEN YANGINDA EV SAHİBİ YARALANIRKEN, DAİRE İSE BÜYÜK ORANDA YANGINDA HASAR GÖRDÜ.

TOKAT BELEDİYESİ GÜLBAHAR HATUN HANIMLAR KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ TARAFINDAN ÇOCUKLARA YARATICI MUTFAK ETKİNLİKLERİYLE TATİL KEYFİ SUNUYOR.

Giresun’un Tirebolu ilçesinde evde mutfak tüpünün patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, ÇORUM BELEDİYESİ ENGELLİ EĞİTİM MERKEZİNDE ÖZEL BİREYLER İÇİN KURABİYE YAPTI.

ASAYİŞ

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir evde çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangında evde bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi.

GÜNDEM

Çorum’da bir evde, ocakta unutulan yemek sebebiyle çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi.

700 yıldır sofraları süslüyor. Tarifi sır gibi saklanan tatlı, baba ocağını işletmeye dönüştüren kız kardeşlerin mutfağında daha da lezzet kazanıyor.