• USD 32,29
  • EUR 35,02
  • ALTIN 2.453,73
  • BİST100 10.156
  • BTC 62.370

İlçe Haberleri

İlçe haberleri ve güncel İlçe gelişmeleri, İlçe ile ilgili tüm video, İlçe fotoğrafları ve İlçe haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


VEFAT EDENLER

Çorum’un Bayat İlçesi Eskialibey Köyü sakinlerinden Mehmet İpek vefat etti.

BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT AYPARÇASI, “İŞSİZLİK SORUNUNU İSTİHDAM İLE ÇÖZMEK İSTEDİK VE ÇOK ŞÜKÜR ÇÖZDÜK. BİZİM İLÇEMİZDE ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN...

GÜNDEM

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40’ıncı maddesi gereğince Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

KASTAMONU’DA CİDE-DOĞANYURT-İNEBOLU KARAYOLUNUN BAĞLANTISINI SAĞLAYAN GÜZERGAHTA YOĞUN YAĞIŞ SEBEBİYLE HEYELAN MEYDANA GELDİ.

GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 1’i büyükşehir ilçe, 54’ü ise ilçe olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

TOKAT'IN BAŞÇİFTLİK İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI İLÇE MERKEZİNİ BEYAZA BÜRÜDÜ.

SPOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yaklaşan yerel seçimler öncesi 5 ilçe ve 1 beldenin belediye başkan adayları belli oldu.

SİYASET

İYİ Parti Çorum İl Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU SİNOP TÜRKELİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE, ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN BİLGİ YARIŞMASININ İLK ETABINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERE...

Trabzon’un 16 bin nüfuslu ilçesi Çarşıbaşı’nda yıllardır balık av mevsimi boyunca hamsi kokusu hiç gitmiyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ilçelere verdiği asfalt sözünü yerine getirdi.

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ilçe ziyaretlerine Ortaköy ile devam etti.