• USD 32,21
  • EUR 35,09
  • ALTIN 2.527,01
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.798

Hayatını kaybetti Haberleri

hayatını kaybetti haberleri ve güncel hayatını kaybetti gelişmeleri, hayatını kaybetti ile ilgili tüm video, hayatını kaybetti fotoğrafları ve hayatını kaybetti haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Ankara’da Çorumlu komiser yardımcısı, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla öldürdükten sonra aynı silahla intihar...

VEFAT EDENLER

ZONGULDAK'IN DEVREK İLÇESİNDE YAŞAYAN 71 YAŞINDAKİ KIBRIS GAZİSİ YUSUF DERİN HAYATINI KAYBETTİ.

VEFAT EDENLER

EMEKLİ ASTSUBAY VE KIBRIS GAZİSİ CELAL KULTUFAN HAYATINI KAYBETTİ

ASAYİŞ

GÜMÜŞHANE'DE DURUŞMA DÖNÜŞÜ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN AV. ÖZNUR TAŞ İÇİN SAMSUN ADLİYESİ ÖNÜNDE DÜZENLENEN TÖRENDE MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ.

VEFAT EDENLER

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Bayav, bir akaryakıt istasyonunda fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Ankara'da yaşayan Çorumlu işçi çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Yurttan ve Bölgesel Haberler

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AİLE HEKİMLİĞİ ANABİLİM DALI DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ABDULKADİR KAYA, 9 ŞUBAT “DÜNYA SİGARA BIRAKMA GÜNÜ” DOLAYISIYLA...

ASAYİŞ

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yol kenarında yürüyen kadına minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle 70 metrelik uçuruma yuvarlanan kadın hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik başkanlığı verilerine göre Düzce’de kasım ayı içinde 86’sı madde hasarlı toplam 180 trafik kazası meydana geldi.

ASAYİŞ

Artvin’in Hatila Vadisi Milli Parkında bulunan 220 metre yüksekliğindeki cam seyir terasından düşen 47 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.