• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 61.249

Güvenlik Haberleri

Güvenlik haberleri ve güncel Güvenlik gelişmeleri, Güvenlik ile ilgili tüm video, Güvenlik fotoğrafları ve Güvenlik haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum'da Merkez Mahalle Muhtarları ile Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Vali  Doç. Dr. Zülkif Dağlı  başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Çorum’da İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki genel güvenlik ile asayiş konuları değerlendirildi.

ASAYİŞ

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ara tatilin sona ermesiyle birlikte okul çevrelerinde denetim yaptı.

ASAYİŞ

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu.

ASAYİŞ

GÜMÜŞHANE VALİSİ ALPER TANRISEVER, 2024 YILININ İLK 2 AYINI KAPSAYAN “GÜMÜŞHANE'NİN HUZURU, TÜRKİYE'NİN HUZURU” KONULU GÜVENLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

ASAYİŞ

ZONGULDAK'IN KOZLU İLÇESİNDE BİR PİKAP ARACIN, OTOMOBİLİ LE ÇARPIŞARAK 30 METRE SAVRULDUĞU KAZA BİR İŞYERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

ASAYİŞ

TRABZON'UN VAKFIKEBİR İLÇESİNDE ÖNCEKİ AKŞAM YAŞANAN VE 1 KİŞİNİN ÖLÜMÜ 5 KİŞİNİN DE YARALANMASI İLE SONUÇLANAN KAZA ANI ŞEHİR GÜVENLİK...

EĞİTİM

Ülke çapında “Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışması düzenlendi.

ASAYİŞ

Trabzon’un Akçaabat ilçesi açıklarında bulunan ters dönmüş bir tekneden şüphelenen Sahil Güvenlik ekipleri bölgede inceleme başlattı.

Genel

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Bayram Rıdvan Dikici başkanlığında güvenlik tedbirleri başlığı altında birçok konu masaya...

ASAYİŞ

Çorum’un Alaca ilçesinde, hafif ticari araç ile tır çarpıştı.

ASAYİŞ

Çorum’da bir kişi tanımadığı şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralı kişi bir işyerine sığındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.