• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.148

Gelenek Haberleri

gelenek haberleri ve güncel gelenek gelişmeleri, gelenek ile ilgili tüm video, gelenek fotoğrafları ve gelenek haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum'da vatandaşlar yağmur duasına çıktı, kadınlar geleneği yaşattı.

Politika

OYLARIN ÇOĞUNLUĞUNU OLAN SALİM SALİH SARİALİOĞLU İLÇEDE GÜVEN TAZELEDİ.

Haberde insan

ZENGİN KÜLTÜREL MİRASIYLA TÜRK HALK MÜZİĞİNE DE İLHAM VEREN TOKAT’TIN EŞSİZ YAZMA MOTİFLERİ, BİR GRUP TOKATLI KADIN TARAFINDAN ÇİNİ SANATIYLA...

KÜLTÜR SANAT

Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan, binbir derde deva şerbet, Ramazan ayında vatandaşların ağzını tatlandırıyor.

GÜNDEM

Belediye Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği verecek. Hava şartları nedeniyle bu yıl iftar sofrası Afra Düğün Salonu’nda kurulacak.

GÜNDEM

Çorum Belediyesi çiğdem toplama etkinliği düzenledi. Baharın müjdecisi olan çiğdem çiçekleri, öğrencilerin katıldığı etkinlikle Çorumlu Obası’nda toplandı.

GÜNDEM

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, seçim çalışmalarına Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) ziyaretiyle başladı.

GÜNDEM

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 7 asırdır süren esnaf duası geleneği sonrasında dağıtılan hayır ekmeği ve yemeği için ilçedeki vatandaşlar fırınlarda yoğunluk...

Sinop’ta son yıllarda gerçekleştirilen festival ve hayata geçirilen girişimlerle adını ulusal arenada sıkça duyuran Sinop Lakerdası belgesel film oluyor.