• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.810

Doğalgaz Haberleri

Doğalgaz haberleri ve güncel Doğalgaz gelişmeleri, Doğalgaz ile ilgili tüm video, Doğalgaz fotoğrafları ve Doğalgaz haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

SAMSUN’DA BİR BİNANIN İNŞAAT ÇALIŞMASI SIRASINDA SU BORUSU VE DOĞALGAZ BORUSU PATLADI. BAZI SOKAK VE CADDELERDE SU BİRİKİNTİLERİ MEYDANA GELDİ.

GÜNDEM

Çorum'da altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

KARABÜK'ÜN SAFRANBOLU İLÇESİNDE BELEDİYE EKİPLERİNİN KAZI ÇALIŞMALARI SIRASINDA PATLAYAN DOĞAL GAZ BORUSU ALEV ALIRKEN, BİR İŞÇİNİN YÜZÜNDE YANIK OLUŞTU.

EKONOMİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile inşa edilen 5 yıldız konforundaki otel ve kayak tesislerine doğalgaz...

EKONOMİ

Çorum’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 5 bin 167 aboneye “düzenli doğalgaz tüketim desteği” verildi.

ASAYİŞ

Bir binanın girişinde doğalgaz hattında meydana gelen gaz kaçağı nedeniyle yetkililer arızanın giderilmesi için seferber oldu.

GÜNDEM

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için uyarıldı.

ASAYİŞ

Fatih, Kanuni ve Yavuz gemileri, çalışmalar ara vererek, açık denize demir attığı öğrenilirken, çalışmalara katılan 35 metre büyüklüğündeki 4 balıkçı...