• USD 32,26
  • EUR 34,72
  • ALTIN 2.403,26
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.472

Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

AMASYA’DA ZABITA EKİPLERİ SEMT PAZARINDA FİYAT ETİKETİ DENETİMİ YAPTI. DENETİMLERDE TEZGAHLARINDA SERGİLENEN ÜRÜNLERİN ÜZERİNDE ETİKETİ OLMAYAN SATICILARIN UYARILDIĞI BELİRTİLDİ.

ASAYİŞ

Çorum’un Osmancık ilçesinde yasak avlanmaya karşı yapılan denetimler devam ederken 500 metre sahipsiz ağ ele geçirildi.

GÜNDEM

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından Mantar üretim işletmelerinde denetim ve numune alım işlemleri yapıldı.

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş ortamının alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

ASAYİŞ

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalara devam ediyor.

ASAYİŞ

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ara tatilin sona ermesiyle birlikte okul çevrelerinde denetim yaptı.

ASAYİŞ

ZONGULDAK’TA TRAFİK POLİSLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN DRONLU BAYRAM DENETİMLERİNDE 12 SÜRÜCÜYE 18 BİN 981 LİRA CEZA UYGULANDI.

ASAYİŞ

SAMSUN BAFRA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİNCE ŞEHİRLER ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN OTOBÜS YOLCULARINA EMNİYET KEMERİ KULLANIMI...

GÜNDEM

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerince Ramazan Bayramı öncesi gıda satış yerlerinde denetim gerçekleşti.

ASAYİŞ

RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE FARKLI İLLERDEN MEMLEKETLERİNE GELEN VATANDAŞLARIN HUZURLU, GÜVENLİ VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE YOLCULUK YAPMASI İÇİN BAYBURT İL JANDARMA...

ASAYİŞ

ÇORUM'DA ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, RAMAZAN AYINDA ARTIŞ GÖSTEREN DİLENCİLERE KARŞI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR