• USD 32,27
  • EUR 35,11
  • ALTIN 2.467,44
  • BİST100
  • BTC 65.510

Çorumlu Haberleri

Çorumlu haberleri ve güncel Çorumlu gelişmeleri, Çorumlu ile ilgili tüm video, Çorumlu fotoğrafları ve Çorumlu haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, evde bulunan karı-koca yaralandı.

GÜNDEM

Kırşehir'de bir tavuk çiftliğinde yem hazırlama ünitesine düşen Çorumlu işçi hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Türkiye’nin en zengin illeri belli oldu. Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (2022) verilerine göre Çorum'un listedeki sıralaması şaşırttı.

GÜNDEM

Çorumlu Polis Memuru, beylik tabancasıyla hayatını sonlandırdı. Acı haber sevenlerini yasa boğdu.

GÜNDEM

Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Çorum’un Alaca ilçesi Kargın Köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen şehit oldu.

GÜNDEM

Geçtiğimiz hafta çalıştığı inşaatın 9. katından dengesini kaybetmesi sonucu düşüp ağır yaralanan Çorumlu genç 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

ASAYİŞ

Çorumlu işçi çalıştığı inşaatın 9. katından dengesini kaybetmesi sonucu aşağı düştü.

GÜNDEM

Çorum’un genç yeteneklerinden saz üstadı Berkant Bolat, hayatını kaybetti. Genç sanatçının ani vefatı sevenlerini yasa boğdu.

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Türkiye Finallerinde şampiyon olan Ahmet Tevfik İleri Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı'nı makamında kabul...

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi" düzenledi.

VEFAT EDENLER

Çorum’da ağıt ve destanların son temsilcisi Aşık Figani, hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Çorum'un Bayat ilçesi Devlet Hastanesi'nde laborant olarak çalışan, biyoloji mezunu ve yüksek lisans öğrencisi Melda Yavuz (23), Yozgat'taki otobüs kazasında...