• USD 32,28
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.433,48
  • BİST100 10.269
  • BTC 63.111

Ceset Haberleri

ceset haberleri ve güncel ceset gelişmeleri, ceset ile ilgili tüm video, ceset fotoğrafları ve ceset haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset bulundu. Jandarma ekiplerince 3 kişi gözaltına alınırken, cesedin baş kısmına ise henüz ulaşılamadı.

ASAYİŞ

Edinilen bilgiye göre, yatsı namazı için camiye vatandaşlar, inşaat halindeki binanın önünde yerde yatar vaziyette bir kişiyi gördü.

ASAYİŞ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde denizde bulunan erkek cesedinin 31 yaşındaki Armağan Salman’a ait olduğu tespit edildi.

ASAYİŞ

İçme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçinin cansız bedenleri Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ASAYİŞ

ZONGULDAK’TA AİLESİNİN KAYIP İHBARINDA BULUNDUĞU 50 YAŞINDAKİ AFGANİSTAN UYRUKLU 50 YAŞINDAKİ VEZİR MOHAMMAD NOURTANİ'NİN ORMANLIK ALANDA CESEDİNİN YANMIŞ HALDE BULUNDUĞU...

ASAYİŞ

Bir grup gencin sosyal medya içeriği üretmek amacıyla polise şaka yaptıkları ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Antalya’nın merkez Aksu ilçesinde bir otelin sahiline kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

ASAYİŞ

Yolun kenarında bir erkek cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede kesici alet ya da kurşun yarası tespit edilmeyen şahsın donarak öldüğü...

ASAYİŞ

Ankara’dan tatil için Düzce’ye gelen 38 yaşındaki adamın cesedi sahile vurmuş halde bulundu.

ASAYİŞ

Günlerdir haber alınamayan yaşlı adam, tek başına yaşadığı evinde yanmış halde ölü bulundu.

GÜNDEM

Kastamonu’nun Cide ilçesinde telef olan bir ineğin cesedi kıyıya vurdu. Denizde dalgaların sürüklediği ineği gören vatandaşlar ise durumu belediyeye bildirdi.

ASAYİŞ

Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu. Şahsın 26 gündür kayıp Gökhan Koçoğlu olduğu tespit edildi.