• USD 34,26
  • EUR 37,06
  • ALTIN 2.995,41
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.600

AİLE Haberleri

AİLE haberleri ve güncel AİLE gelişmeleri, AİLE ile ilgili tüm video, AİLE fotoğrafları ve AİLE haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


SAĞLIK

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet veren Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi kurulduğu Nisan ayından bugüne kadar 230 aileye umut oldu.

ASAYİŞ

SAMSUN’DA GURBETÇİ AİLENİN OTOMOBİLİ ALEVLERE TESLİM OLDU. OTOMOBİL YANGIN SONRASI KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Cide ilçesinde husumetli olan iki aileler arasında çıkan kavgada yaralanan 7 kişiden 1’i tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Cide ilçesinde komşu olan husumetli aileler arasında çıkan kavgada 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kastamonu’da uyuşturucu bağımlısı silahlı bir saldırganın, iki polis memurunu tabancayla yaralayıp saklandığı evinde ailesini rehin aldı.

ASAYİŞ

Çorum’un Alaca ilçesinde, devrilen hafif ticari araçta bulunan aynı aileden 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Amasya’nın Merzifon ilçesinde otomobilin tır ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada ABD’li aileden 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Çorum’un Alaca ilçesinde iki aile arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

DÜZCE'DEN TRABZON'A BAYRAM ZİYARETİNE GİDEN AİLENİN İÇİNDE BULUNDUĞU ARAÇ SAMSUN'DA SU KANALINA DERİLMESİ SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1'İ AĞIR...

ASAYİŞ

Bayram öncesi aile içinde çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor.

ASAYİŞ

Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kadın hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, kadınlardan birinin sokak ortasında sinir krizi geçirdiği görüldü.

ASAYİŞ

ANADOLU OTOYOLU DÜZCE GEÇİŞİNDE İKİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA HURDAYA DÖNEN OTOMOBİLDE ÖLÜ SAYISI 3’E YÜKSELDİ.