Hatay/Samandağ’ da depremden etkilenen Ortaokul öğrenci ve öğretmenleri Dünyanın Merkezi Çorum’da ağırlandı.

İki kardeş kulüp Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD) ve Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü (ÇODAB) üyeleri deprem bölgesinde yaptıkları etkinliklere yenisini ekledi. Kulüp üyeleri Hatay/Samandağ’ da depremden etkilenen Ortaokul öğrenci ve öğretmenlerini dünyanın merkezi Çorum’da ağırladı.

Çorum’da ağırlanan öğrencilerle ilk gün müzik eşliğinde çeşitli aktiviteler yapılarak eğlenceli vakit geçirildi. Programın ikinci günü Çorum Obasında kahvaltı yapıldıktan sonra Çorum Saat kulesi, Çorum en dar arastası, Çoruminia   gezisi ve  Hattuşa Antik Kenti rehber eşliğinde gezildi. Hitit uygarlığının kurulduğu yaşam alanlarında çocuklar zamanda yolculuk yaptı.

Depremzede Öğrenciler Dünyanın Merkezi Çorum’da Ağırladı (5)

TYP kapsamında 35 kişi istihdam edilecek TYP kapsamında 35 kişi istihdam edilecek

Kulüp üyeleri etkinlikler kapsamında katkılarını esirgemeyen Çorum Belediyesi Başkanı Dr.  Halil İbrahim Aşkın’a, konaklama konusunda desteklerini esirgemeyen Çorum Yatılı Bölge Okulu Müdürü Mustafa Ergüleç’ e, destekleri için Çorum İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Keser’ e ve etkinlikte yalnız bırakmayan, her türlü destekte her an yanlarında olanca yardımlarını esirgemeyen gönül dostlarına teşekkür ettiklerini belirtti.

Depremzede Öğrenciler Dünyanın Merkezi Çorum’da Ağırladı (1)Depremzede Öğrenciler Dünyanın Merkezi Çorum’da Ağırladı (3)Depremzede Öğrenciler Dünyanın Merkezi Çorum’da Ağırladı (2)

Editör: İlkay Sever