Çorum'da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçtikten sonra başka bir otormobile çarptıktan sonra takla attı. Kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocukta yaralandı.

Kaza, Çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Hasan K. idaresindeki 19 UE 127 plakalı otomobil iddiaya göre başka bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu Burunçiftliği Kavşağı köprüsünde direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarpıp karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen Hüseyin T. T. idaresindeki 34 CUD 693 plakalı otomobilin sol tavan kısmına çarpan otomobil takla atarak devrildi. Kaza da araçlarda bulunan Hasan Mert Kesgin (17), Hasan K. (20), Ali T. T. (6) ve Beyza B.T. (11) yaralandı.

Kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocukta yaralandı (3)

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hasan Mert Kesgin hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Seyir halindeki araç yandı! Seyir halindeki araç yandı!

EVRİM GAZETESİ  Android Telefonlarda ve Cihazlarda

EVRİM GAZETESİ App Store'da

Kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocukta yaralandı (2)Kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocukta yaralandı (1)

Editör: Eray Uzun