Balık tutarken kayalıklardan denize düşerek ölen vatandaş son yolculuğuna uğurlandı Balık tutarken kayalıklardan denize düşerek ölen vatandaş son yolculuğuna uğurlandı

Çorum’da etkili olan sağanak yağış nedeni ile firenleri tutmayan çekici aydınlatma direklerini yıkarak duvara çarptı. 

Kaza Çevreyolu Bulvarı Çorum - Ankara kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Azerbaycan uyruklu Fuat M.(42), idaresindeki 99 ZK 464 plakalı cam yüklü çekici, seyir halindeyken etkili olan sağanak yağmur yağışı nedeni ile firenleri tutmayarak aydınlatma direğine ve daha sonra alt geçidin duvarına çarptı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine polis,itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü olay yerine gelen ambulans içerisinde tedavisini olurken,  Kaza nedeni ile Çevreyolu Bulvarı alt geçit Ankara ve Samsun istikametine  kapandı.

Cam Yüklü Tir Aydınlatma Direklerini Yıkarak Duvara Çarptı (1)Cam Yüklü Tir Aydınlatma Direklerini Yıkarak Duvara Çarptı (5)Cam Yüklü Tir Aydınlatma Direklerini Yıkarak Duvara Çarptı (2)Cam Yüklü Tir Aydınlatma Direklerini Yıkarak Duvara Çarptı (3)Cam Yüklü Tir Aydınlatma Direklerini Yıkarak Duvara Çarptı (4)

Editör: Eray Uzun