Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun ve partinin başkan aday adayları objektiflere kol kola poz verdi. Kol kola verilen pozu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Adayı Kurşun "Osmancık için biriz, beraberiz" notunu düştü.

Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, parti yöneticileri ve partisinin Belediye Başkanı Aday Aday ile Yerel Seçim startını verdi. Dün esnaf ziyareti ve kapalı pazar alanında yapılan ziyaretle başlayan saha çalışmaları öncesi parti binası önünde objektiflere kol kola poz veren İlçe Başkanı Şerif Okudan, Başkan Adayı Serdar Kurşun, Başkan Aday Adayları Mustafa Çatal, Erol Özdemir, Osman Sivritepe ve Hamza Karataş, "Osmancık için biriz, beraberiz" mesajı verdi.

"Lağım dereye akıyor, yetkililer bakıyor" "Lağım dereye akıyor, yetkililer bakıyor"

Kol Kola Poz Verdiler

Osmancık'ın hak ettiği hizmeti alacağını belirten Başkan Adayı Kurşun, "Osmancık Belediye Başkanı Aday Adayı arkadaşlarım Erol Özdemir, Mustafa Çatal, Osman Sivritepe, Hamza Karataş Başkanlarım, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatımız İle Kapalı Pazar alanındaki pazarcı esnaflarımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımız ile gönülden gönüle köprü kurarak destek istedik.

Vatandaşlarımızın sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerçek belediyecilik anlayışı ile inşallah Osmancık hak ettiği hizmeti alacak"ifadelerini kullandı.  

Kol kola verilen pozu sosyal medya hesabından da paylaşan Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun "Osmancık için biriz, beraberiz" notunu düştü.

Editör: İlkay Sever