"Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmin galasına katılan şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın ve filmin senaristi Uğur Kılıç Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’ı ziyaret etti.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını anlatan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filminin ikinci galası Çorum Valiliği tarafından yapıldı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde 2017’de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyazperdeye taşıyan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmin galasına şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın ve filmin senaristi Uğur Kılıç da katıldı. Duygusal anların yaşandığı galada filmi izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Aybüke Yalçın’ın bağlaması Cumhurbaşkanı Erdoğan’a emanet (9)

"Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" adlı film ilk galası Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın kullandığı bağlama Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edildi.

"Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmin Çorum’da yapılan galasının ardından şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın ve filmin senaristi Uğur Kılıç Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın ve filmin senaristi Uğur Kılıç’a teşekkür etti.

Şehit Aybüke öğretmenin hayatını anlatan filme Çorum’da gala

"Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filminin ikinci galası ise Çorum Valiliği tarafından şehit öğretmenin memleketi olan Çorum’da yapıldı.

Müzik öğretmeni  Şenay Aybüke Yalçın, 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit oldu.

Müzik öğretmeni  Şenay Aybüke Yalçın, 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit oldu.

ŞehitAybükeYalcıncenazetöreni (3)

Osmancıklı Müzik Öğretmeni Şehit Şenay Aybüke Yalçın için 2017 yılında Milli Eğitim Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katlımı ile Osmancık Kaymakamlığı'nda bir tören yapıldı.

ŞEHİT ÖĞRETMEN AYBÜKE YALÇIN KİMDİR?

3 Eylül 1994 tarihinde Çorum'un Osmancık ilçesinde doğdu. Körfez Anadolu Lisesinden mezun oldu. Bu dönemde Edremit Kültür ve Sanat Derneğinde müzik eğitimi aldı. Sonrasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

2016 yılında Batman'ın Kozluk ilçesindeki Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesine atandı. Aynı zamanda izci lideriydi.

Kaya: Özgür Basın Demokratik Toplumların En Büyük Güvencesidir Kaya: Özgür Basın Demokratik Toplumların En Büyük Güvencesidir

İzci lideri Aybüke Yalçın

Şenay Aybüke Yalçın

Editör: İlkay Sever